Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies. OK

Hoe werkt het

Wat is een Powerbank?

Een Powerbank is een mobiele oplader waarmee u o.a. smartphones en tablets kunt opladen wanneer u geen elektriciteit in de buurt heeft. De Powerbank is klein van formaat, zodat u deze handig mee kunt nemen als u onderweg  bent. De Powerbank is ook handig als u altijd bereikbaar moet zijn met uw telefoon of tablet zonder dat er een stopcontact in de buurt is.

Is de Powerbank geschikt als relatiegeschenk? 

De Powerbank is een ideaal relatiegeschenk.  Het is een functioneel geschenk. Bovendien kunnen wij  de Powerbank voor u compleet op maat maken in eigen vorm. Denk aan een Powerbank in de vorm van uw logo of uw product. Zo blijft uw bedrijf of product continu onder de aandacht bij uw relaties.

Is het maken van een custommade Powerbank een ingewikkeld proces?

Nee, u hoeft bij ons alleen een foto aan te leveren van het gewenste ontwerp. Wij komen met een voorstel voor de Powerbank en een aantrekkelijke offerte. Na uw goedkeuring zorgen wij dat de juiste aantallen op tijd bij u geleverd worden.

Vanaf welke aantallen is een custommade Powerbank interessant?

Het maken van de mal brengt de hoogste kosten met zich mee. Dus hoe meer Powerbanks u besteld, hoe lager de stuksprijs. Door ons efficiënte productieproces is het vanaf 100 stuks al interessant om te kijken naar een custommade Powerbank.

Waarom zou u zaken moeten doen met 3DPowerbank

Ons bedrijf is klantvriendelijk en heeft al een enorme ervaring met 3D-uitvoeringen. We zijn begonnen met 3D-USB-sticks en hebben nu ook de 3D-Powerbanks. Door onze ruime ervaring weten we waar we op moeten letten om een product van een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren.   

Welke apparaten kunt u allemaal opladen met een Powerbank?

Smartphones, tablets, navigatiesystemen, fotocamera’s, mp3- of mp4-spelers, draagbare spelcomputers en nog veel meer mobiele apparaten. Samengevat: Alle apparaten met een 5V input en een USB-kabel.

Hoe laadt u uw mobiele apparaat op?

Uw mobiele apparaten kunt u opladen met een Powerbank door middel van een USB-aansluiting. Sluit de kabel van uw mobiele apparaat aan op de Powerbank en hij begint meestal automatisch met opladen. Bij sommige Powerbanks moet u op een knop drukken waarmee het opladen gestart wordt. Veel Powerbanks hebben handige LED-indicatoren die aangeven hoe vol de Powerbank is.

Wat is de capaciteit van een Powerbank?

In een Powerbank zitten één of meerdere Lithium-Ion cellen. Deze Lithium-Ion cellen functioneren vrijwel hetzelfde als normale oplaadbare batterijen. Hoe meer Lithium-Ion cellen hoe hoger de capaciteit. 

Voordat u een Powerbank koopt is het dus belangrijk om even na te gaan welke mobiele apparaten u hiermee wilt opladen. De capaciteit van een Powerbank wordt uitgedrukt in mAh (milliampère-uur). In onderstaande tabel ziet u een indicatie van de benodigde mAh van een paar populaire smartphones en tablets. 

Smartphone

Benodigde capaciteit

Tablet

Benodigde capaciteit

Iphone 4

1.420 mAh

iPad 4

11.560 mAh

iPhone 5

1.440 mAh

iPad Air

8.820 mAh

iPhone 5s

1.560 mAh

iPad mini

6.471 mAh

iPhone 5c

1.510 mAh

Samsung Tab 3 10.1

6.800 mAh

Samsung Galaxy S5

2.800 mAh

Samsung Tab S 8.4

4.900 mAh

Samsung Galaxy S4

2.600 mAh

 

 

Samsung Galaxy S3

2.100 mAh

 

 

Sony Xperia Z

2.330 mAh

 

 

HTC One

2.600 mAh

 

 

Het is niet zo dat u met een Powerbank met een lagere capaciteit uw mobiele apparaat niet op kunt laden. Het mobiele apparaat zal simpelweg niet volledig opgeladen worden.
Heeft u nog vragen over de benodigde capaciteit? 3DPowerbank geeft u hierover graag advies. 

Hoe laadt u een Powerbank op?

Een Powerbank laadt u op door deze aan te sluiten op een USB-lichtnetadapter. De Powerbank laadt stroom via een USB-poort. Dat betekent dat de Powerbank (net als een iPhone, iPad of TomTom, is op te laden door deze aan te sluiten op een USB-lichtnetadapter (die standaard wordt meegeleverd bij de meeste smartphones en tablets) of door deze met een bijgeleverde USB-kabel aan te sluiten op de USB-poort van een computer. 
Solar Powerbanks worden naast de standaard manier van opladen (USB of adapter) ook opgeladen door zonnecellen die onderdeel uitmaken van de Powerbank.

Hoe bestelt u een Powerbank?

Neem met ons contact op. Wij inventariseren uw wensen en komen hierna met een aantrekkelijke offerte.

Waarborg

Met onze ervaring op het gebied van Powerbanks en 3D-producten, gecombineerd met onze klantvriendelijkheid zorgen wij ervoor dat de Powerbank-producten netjes en met de juiste kwaliteit geleverd worden. 

Maak kennis met al onze Time4Gifts websites

Sluit pagina